Συγκλονιστική μαρτυρία της Ειρήνης Λάσπα, συντρόφου του Νίκου Γιγουρτάκη - iefimerida.gr

Συγκλονιστική μαρτυρία της Ειρήνης Λάσπα, συντρόφου του Νίκου Γιγουρτάκη

Νίκος Γιγουρτάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ειρήνη Λάσπα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Νίκο Γιγουρτάκη. Σε συνέντευξή της περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που πέρασε, τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ο σύντροφος της άφησε την τελευταία του πνοή. «Παραπονιόταν συχνά το τελευταίο διάστημα ότι δεν αισθάνεται καλά. Εκείνη την ημέρα είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου είπε τρεις φορές να πάω στο σπίτι του γιατί δεν αισθανόταν καλά», δήλωσε στο Star.

Σοκαρισμένη ακόμα από την απώλεια του αγαπημένου της περιέγραψε τι συνέβη το βράδυ της Τετάρτης. «Ξαπλώσαμε και μου είπε σ' αγαπώ. Είσαι η γυναίκα μου, μόνο εσένα αγαπάω. Μου είπε καληνύχτα καρδιά μου και με φίλησε. Κοιμόμασταν αγκαλιά. Μετά από τέσσερις ώρες ξύπνησα από κάτι θορύβους και τον είδα ανάποδα στο κρεβάτι να έχει σπασμούς και να μην μπορεί να ανοίξει τα μάτια του. Πήρα το ΕΚΑΒ και μου είπαν ότι έρχονται. Ο Νίκος συνέχισε να έχει σπασμούς, όμως μετά από δέκα λεπτά ηρέμησε. Νόμισα λοιπόν ότι απλά τον είχε πιάσει μια κρίση και ηρέμησε. Ξαναπαίρνω το ΕΚΑΒ και μου λένε «το ασθενοφόρο έχει ξεκινήσει ήδη από το Ασκληπιείο της Βούλας». Με συνέδεσαν με μία γιατρό που μου έλεγε τι να κάνω όμως αυτός δεν είχε αισθήσεις. Δεν ανέπνεε καν και το ασθενοφόρο ήλθε μετά από άλλα δέκα λεπτά. Ουσιαστικά δηλαδή έκανε γύρω στα 20 λεπτά».

Στην προσωπική της σελίδα της στο facebook οι φίλοι του ζευγαριού έχουν γράψει μηνύματα συμπαράστασης. Η ίδια έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση, αλλά σας παρακαλώ να σταματήσει εδώ όλο αυτό, προς σεβασμό στο πρόσωπό του. Καλό ταξίδι, αγάπη της ζωής μου... Σ' ευχαριστώ πολύ που ήμουν δίπλα σου την τελευταία στιγμή της ζωής μας. Θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή μου, την καρδιά μου και το μυαλό μου... Θα σ' αγαπάω ως το τέλος "μπουφ" μου... όπως μου έλεγες...».

Στις 17:30 οι τίτλοι τέλους για τον Νίκο Γιγουρτάκη

Στις 17:30 στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία και συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον Νίκο Γιγουρτάκη. Η οικογένεια και οι φίλοι κάνουν έκκληση σε όσους παρευρεθούν να μην φοράνε μαύρα ρούχα. «Ο Νίκος αγαπούσε τα χρώματα», λένε όσοι τον γνώριζαν, ενώ δεν θέλουν λουλούδια και στεφάνια στην κηδεία του. Ζητούν μόνο να δοθούν τα χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ