Λαφαζάνης: Οχι συνεργασίες με αντιμνημονιακούς μαϊμού - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Οχι συνεργασίες με αντιμνημονιακούς μαϊμού

ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον Παναγιώτη Λάφαζάνη, με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας να αναφέρεται με ειρωνικό τρόπο στην επίσπευση των εκλογών.

«Πολύ Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης, μπροστά στις κάμερες στην αρχή της συνάντησης του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με τον κ. Μεϊμαράκη να απαντά: «Αν μπορούσε ο Τσίπρας, θα τις έκανε στις 6 Σεπτεμβρίου».

Τον ελληνικό λαό φοβούνται όσοι κάνουν εκλογές τον Αύγουστο δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας «πως είναι πικρά γελασμένοι» όσοι το κάνουν αυτό.

Λαφαζάνης: Η μεγάλη έκπληξη των εκλογών θα είναι μια αντιμνημονιακή Βουλή

Μετά το πέρας της συνάντησης με τον Βαγγέλη Μειμαράκη, ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε:

«Μετά από πρόσκληση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω μια συνάντηση μαζί του. ΟΙ διαφορές είναι χαώδεις. Είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση. Τόνισα ότι οι εκλογές εξπρές δείχνουν μια αντιδημοκρατική νοοτροπία. Φοβούνται τον ελληνικό λαό όσοι κάνουν εκλογές εξπρές τον Αύγουστο. Θέλουν να του υφαρπάξουν την ψήφο.

Οι διαφορές μας με τα κόμματα που έχουν ψηφίσει μνημόνιο είναι διαφορές στρατηγικής. Το ξεκαθαρίζω μια και καλή. Με τέτοια κόμματα δεν υπάρχει κανένα απολύτως έδαφος συνεργασίας. Η επόμενη Βουλή όμως να το ξέρετε θα είναι αντιμνημονιακή Βουλή και όχι αντιμνημονιακή Βουλή μαϊμού.

Θα βάλει τη χώρα σε μια νέα προοδευτική πορεία. Θα λάβω τη διερευνητική εντολή. Θα αξιοποιήσω τον χρόνο γιατί είναι ουσιαστικό θέμα. Δεν είναι μια τυπική διαδικασία. Θα επιδιώξω να συναντήσω τον Αλέξη Τσίπρα".

Οσον αφορά την εκλογική αναμέτρηση και το αποτέλεσμα αυτής, ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας υποστήριξε πως «η μεγάλη έκπληξη των εκλογών θα είναι μια αντιμνημονιακή Βουλή ενάντια σε αυτούς που θέλουν να εφαρμόσουν αποικιοκρατικά μέτρα».

Για ακόμα μία φορά υπερασπίστηκε την Ζωή Κωνσταντοπούλου στην κόντρα της με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «η πρόεδρος της Βουλής κινείται απολύτως θεσμικά. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κινείται αντιδημοκρατικά και να αγνοείται η προεδρία της Βουλής στην παρούσα φάση».

Τέλος, σχετικά με την διερευνητική εντολή ο κ. Λαφαζάνης τόνισε πως αναμένει να την λάβει και να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια αυτής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ