Αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον Αβραμόπουλο η Κριστίν Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον Αβραμόπουλο η Κριστίν Λαγκάρντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δέχθηκε μεν να συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Αβραμόπουλο στην Ουάσιγκτον αλλά αρνήθηκε ακόμα και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Η ψυχρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται πλέον η Νέα Δημοκρατία από τη διεθνή κοινότητα, αποτυπώνεται στο σημερινό ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας και από τον ανταποκριτή της στις ΗΠΑ Θανάση Τσίτσα ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο κ. Αβραμόπουλος εξασφάλισε μεν το ραντεβού με την κυρία Λαγκαρντ για να μεταφέρει τις απόψεις του κόμματος του αλλά μέχρι εκεί.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «δείγμα της ψυχρής και βαριάς ατμόσφαιρας που επικράτησε ήταν ότι η Κριστίν Λαγκάρντ έκανε σαφές στον κ. Αβραμόπουλο πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στα ΜΜΕ οτιδήποτε από τη μεταξύ τους συζήτηση. Μάλιστα η κυρία Λαγκάρντ αρνήθηκε ακόμα και να βγάλει μια τυπική φωτογραφία»

Πάντως η φωτογραφία μπορεί να μην βγήκε αλλά οι απόψεις της κυρίας Λαγκαρντ μεταφερθήκαν έστω και συνοπτικά. Ότι δηλαδη επέμεινε στις θέσεις της Τροικας ότι η χώρα μας πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και έδωσε έμφαση στις καθυστερήσεις που καταγράφονται για τις συμφωνίες που έχουν γίνει στο πλαίσιο του Μνημονίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ