Στα πράσινα ο Αμπέντ - Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Στα πράσινα ο Αμπέντ - Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια και επίσημα για τον Μεχντί Αμπέντ. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλγερινού ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2018.

Η Νιούκαστλ πρόλαβε έστω για λίγα λεπτά την ελληνική ομάδα στην επίσημη ανακοίνωση όμως αυτό που μετράει για τους φίλους του τριφυλλιού, είναι η επιστροφή ενός αγαπημένου τους παιδιού στο σύλλογο. Ο Παναθηναϊκόςανακοίνωσε την απόκτηση του Αλγερινού μέσου ελπίζοντας πως βρήκε στο πρόσωπό του το κομμάτι του παζλ που έλειπε (πολύ) απ' την ομάδα.

Στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα, ο 23χρονος ήταν κάτι παραπάνω από κομβικός στο ωραίο ποδόσφαιρο της ομάδας του Αναστασίου και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είχε συνολικά 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 10 γκολ, ένα εξ' αυτών απέναντι στον Ολυμπιακό, μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου πανηγύρισε σαν τοξοβόλος!

Στα πράσινα ο Αμπέντ - Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό | iefimerida.gr 0



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μεχντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ