Ο Μεϊμαράκης παραλαμβάνει τη διερευνητική εντολή από τον Παυλόπουλο - iefimerida.gr

Ο Μεϊμαράκης παραλαμβάνει τη διερευνητική εντολή από τον Παυλόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διερευνητική εντολή για τη διακρίβωση της δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης παραλαμβάνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης, όπως προανήγγειλε χθες στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε θα εξαντλήσει το τριήμερο περιθώριο της διερευνητικής εντολής και θα έχει συναντήσεις αρχικά με τους επικεφαλής του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, Σταύρο Θεοδωράκη και Φώφη Γεννηματά αλλά και ακολούθως με αυτούς των άλλων πολιτικών κομμάτων, με την επιφύλαξη για συνάντηση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η διερευνητική εντολή στον κ. Μεϊμαράκη εστάλη μέσω e-mail στις 00:07 με τον κ. Μεϊμαράκη να απαντά άμεσα με επιστολή και να ενημερώνει τον κ. Παυλόπουλο πως θα τιμήσει «την από το Σύνταγμα εντολή διακρίβωσης δυνατότητας σχηματισμού Κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής», αλλά να τονίζει ότι δεν προβλέπεται να ανατίθεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η διερευνητική εντολή και να τονίζει ότι θα τον επισκεφθεί σήμερα για να παραλάβει την εντολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παυλόπουλος αναζήτησε χθες το βράδυ τον κ. Μεϊμαράκη (μέσω της γραμματέως του, της υπεύθυνης του γραφείου τύπου της ΝΔ και του γραμματέα του κόμματος), αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και θεωρώντας ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας του έστειλε το e-mail. Αμέσως μετά την αποστολή του e-mail, πάντως, οι δυο άνδρες μίλησαν στο τηλέφωνο και η ένταση κατασβέστηκε...


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ