Dirty Weather Project live - iefimerida.gr

Dirty Weather Project live

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πραγματικά σπάνια συναυλία θα παρακολουθήσουν οι φίλοι της Death Rock/Batcave σκηνής, αφού στις 14 Οκτωβρίου, οι Dirty Weather Project περνάνε και από την Αθήνα στα πλαίσια της ευρωπαικης τους περιοδείας! Οι Dirty Weather είναι το project του Lucas Lanthier (τραγουδιστή,ιδρυτή, συνθέτη των Cinema Strange,αλλά και των Deadfly Ensemble) και του Frank Vollmann (mastermind του group Frank The Baptist).
Μαζί θα παίξουν τραγούδια των Cinema Strange,των Deadfly Ensemble και των Frank The Baptist σε ακουστικές versions!
Για όσους δεν γνωρίζουν, να αναφέρουμε πως ο Lukas Lanthier (με ήδη 3 albums με τους Cinema Strange και άλλα 2 με το άλλο του συγκρότημα The Deadfly Ensemble) είναι μια εμβληματική μορφή της Death Rock σκηνής, με αυτά τα τραγούδια όλα αυτά τα χρόνια, αυτή την μοναδική on stage φιγούρα και αυτή την ιδιαίτερη ανδρόγυνη φωνη...
Ο Frank μετράει κι αυτός ήδη 3 albums με τους Frank The Baptist, παίζουν τακτικά στο Wave Gotik Treffen και σίγουρα θα αξιζαν να είναι πολύ περισσότερο γνωστοί από ότι είναι ήδη.
Ετοιμαστείτε για μία μαγική βραδιά...

DOORS OPEN: 21.30

DIRTY WEATHER ON STAGE: 23.00

TICKET: 8 EUROS

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ AFTERSHOW PARTY ΜΕ DJS: RIBEIRO & DESDEMONA

SECOND SKIN: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ΨΥΡΡΗ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική live Second Skin κλαμπ Dirty Weather Project batcave
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ