Πρώην παίκτες του Ολυμπιακού «διέσυραν» τον Μίτσελ - iefimerida.gr

Πρώην παίκτες του Ολυμπιακού «διέσυραν» τον Μίτσελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόσληψη του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, ώθησε τον γαλλικό Τύπο να αναζητήσει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί με τον Ισπανό στον Ολυμπιακό και οι οποίοι είναι γνώστες του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μπονγκ και Γιαταμπαρέ βρήκαν την ευκαιρία όχι να αποθεώσουν τον Μίτσελ όπως συμβαίνει συνήθως σε αντίστοιχες περιπτώσεις αλλά να τον «διασύρουν» με σχόλια τα οποία δεν τιμούν καθόλου τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Ο Καμερουνέζος έδωσε κουράγιο στους παίκτες της Μαρσέιγ και τόνισε ότι σημαντικότερα απ’ τις νίκες θα ‘ναι οι… καθρέφτες και το τζελ για τα μαλλιά. Αναφερόμενος λοιπόν στην πρόσληψη του Ισπανού από τη Μαρσέιγ, ο αμυντικός της Μπράιτον έβγαλε τ’ απωθημένα του. Και σε δυο αναρτήσεις του στο twitter έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κουράγιο στους παίκτες της Μαρσέιγ αν αναλάβει προπονητής ο Μίτσελ»....«Ένας καθρέφτης και το τζελ για τα μαλλιά θα είναι πιο σημαντικά από τις νίκες της Μαρσέιγ».

Το «κράξιμο» του Μπονγκ βέβαια δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό του Γιαταμπαρέ προς τον Μίτσελ.

«Με έκανε να μισήσω το ποδόσφαιρο, κυκλοφορούσε για να ποζάρει στον φακό. Μπορεί η ομάδα να πήρε μαζί του δύο πρωταθλήματα, αλλά δεν έχω καλά λόγια να πω. Είναι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος. Σαν ποδοσφαιριστής της Ρεάλ ήταν σταρ κι ακόμη ζει σαν τέτοιος. Από τη στιγμή που ήρθε, είχα πρόβλημα. Με έβαζε να παίζω δεξιά στη μεσαία γραμμή, μια θέση στην οποία δεν αισθάνομαι άνετα. Πήγα να τον συναντήσω και του εξήγησα. Μου είπε ‘άκου, ήθελα έναν δεξιό μέσο και μου είπαν ότι παίζεις εκεί. Έμαθα στη συνέχεια πως ο ίδιος με ήθελε στην ομάδα, αλλά σταδιακά έχασα τη θέση μου» είπε αρχικά και συμπλήρωσε «Συμφωνώ με όσα είπε ο Μπονγκ. Γέλασα, γιατί κι εγώ σκεφτόμουν το ίδιο. Θα δείτε πώς θα χρησιμοποιεί τους δημοσιογράφους. Του αρέσει να τον φωτογραφίζουν πριν από τους αγώνες. Πάντα κυκλοφορούσε στο γήπεδο κι έπαιρνε πόζες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίτσελ μπονγκ γιαταμπαρε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ