Απίστευτο: Πολυτελές σκάφος βουλιάζει στην Ψαρού της Μυκόνου [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Πολυτελές σκάφος βουλιάζει στην Ψαρού της Μυκόνου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασυνήθιστες εικόνες αντίκρισαν οι παραθεριστές στη Μύκονο όταν ένα πολυτελές σκάφος άρχισε να βυθίζεται στα καταγάλανα νερά του νησιού ενώ το θετικό ήταν πως δεν υπήρξαν τραυματίες.

Για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους άρχισε σιγά-σιγά να βυθίζεται ένα πολυτελές σκάφος και αμέσως έσπευσαν γύρω του σκάφη του Λιμενικού προκειμένου να παραλάβουν τους διασωθέντες. Το σκάφος βυθίστηκε ανάμεσα σε δύο από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες παραλίες του νησιού, την Ψαρού και τον Πλατύ Γιαλό.

Τα αίτια δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά ενώ αρκετοί τουρίστες δεν έχασαν την ευκαιρία να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο από ένα πραγματικά σπάνιο θέαμα τόσο κοντά στις ακτές.

Οι τέσσερις επιβάτες της θαλαμηγού «Aloha», που είναι καλά στην υγεία τους, επιβιβάστηκαν σε βοηθητικό σκάφος και οδηγήθηκαν με τη βοήθεια πλωτού του Λιμενικού στο λιμάνι της Μυκόνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις με την εταιρεία της θαλαμηγού για την ανέλκυσή της, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Οι λιμενικές αρχές επίσης είναι σε ετοιμότητα προκειμένου εάν χρειασθεί να χρησιμοποιηθούν μέσα απορρύπανσης.
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ περιπολικό σκάφος της οικείας Λιμενικής Αρχής παραμένει στο σημείο που βρίσκεται η θαλαμηγός για τον έλεγχο της κατάστασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκάφος βυθίστηκε Μύκονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ