Μάχη με τον καρκίνο του μαστού δίνει η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς - iefimerida.gr

Μάχη με τον καρκίνο του μαστού δίνει η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώην σταρ του Beverly Hills, παραδέχθηκε δημόσια ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού, ενώ μήνυσε τον πρώην μάνατζερ της ισχυριζόμενη ότι επιδεινώθηκε η κατάσταση της επειδή αμέλησε να καταβάλει τα ιατρικά της ασφάλιστρα.

Η 44χρονη Σάνεν Ντόχερτι, που ενσάρκωνε την Μπρέντα στη δημοφιλή νεανική σειρά των 90's, κατέθεσε την αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες κατηγορώντας την εταιρεία του πρώην μάνατζερ της για αμέλεια και παραβίαση της σύμβασης της.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η Ντόχερτι έχασε την ιατρική ασφάλιση της το Φεβρουάριο του 2014, αφού η εταιρεία απέτυχε να πληρώσει τα ασφάλιστρα της. Ετσι καθώς δεν είχε ασφάλιστρα δεν επισκεπτόταν τακτικά γιατρό για εξετάσεις, με αποτέλεσμα να μην ανακαλύψει αρκετά έγκαιρα ότι έχει καρκίνο.

Οταν αποκαταστάθηκε η ιατρική της ασφάλιση, η Ντόχερτι επισκέφθηκε το γιατρό και διαπίστωσε ότι είχε καρκίνο του μαστού. Επιπλέον ο γιατρός την ενημέρωσε ότι ο καρκίνος θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε σταματήσει, αν τον είχε προλάβει νωρίτερα.

Πλέον η Ντόχερτι δεν είναι σε θέση να εργαστεί μετά τη διάγνωση και η είδηση της ασθένειάς της έχει προκαλέσει «σοβαρή συναισθηματική δυσφορία»

Η ηθοποιός έπαιξε το χαρακτήρα της Μπρέντα Γουάλς στο «Beverly Hills, 90210» την περίοδο 1990-1994 και την Πρου Χάλιγουελ στην σειρά «Charmed» (1998-2001)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ