ΠΑΟΚ και Ατρόμητος θέλουν βήμα πρόκρισης στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος θέλουν βήμα πρόκρισης στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ πέφτουν απόψε ΠΑΟΚ (20:00, Novasports 2) και Ατρόμητος απέναντι σε Μπρόντμπι και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα εντός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο προκρίσεις εις βάρος των Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Σπαρτάκ Τρνάβα, καλείται να αποκλείσει έναν σαφώς πιο ισχυρό αντίπαλο έχοντας μάλιστα και διαφορετικό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Οι Θεσσαλονικείς για άλλη μία φορά θα παρουσιαστούν διαφορετικοί στη διοργάνωση, αφού έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες και υπάρχουν πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών, ανετοιμότητας ή οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Ιγκόρ Τούντορ αναμένεται να παρατάξει με το γνωστό 3-5-2 την ομάδα του. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Όλσεν, ο οποίος μπροστά του στην άμυνα θα έχει τους Μαλεζά, Κόστα και Βίτορ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης και ο Κάτσε, με τους Κίτσιου και Κωνσταντινίδη στα πλάγια. Ρόλο οργανωτικό θα αναλάβει ο Πέλκας, με τον Ροντρίγκες και τον Μακ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Την αποστολή συμπληρώνουν Γλύκος, Πούγγουρας, Κωνσταντινίδης, Κ. Σαββίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μυστακίδης και Κουλούρης.

Δύσκολο έργο για τον Ατρόμητο

Σαφώς πιο δύσκολο έργο θα έχει ο Ατρόμητος, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε του «γνωστού» μας από τη σύντομη θητεία του στον Ολυμπιακό, Βίτορ Περέιρα. Οι Τούρκοι ήρθαν με όλα τους τ'αστέρια στην Αθήνα και φυσικά τα φώτα έπεσαν πάνω στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Οι Περιστεριώτες πιστεύουν στο θαύμα, κάτι που δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Ελληνας τεχνικός, θα έχει μάλιστα στη διάθεσή του τον αμυντικό Πάπε Εμποου, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ατρόμητος Γιουρόπα Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ