Λεουτσάκος: Στην κυβέρνηση και όχι στην Αριστερή Πλατφόρμα έδωσε συγχαρητήρια ο Σόιμπλε - iefimerida.gr

Λεουτσάκος: Στην κυβέρνηση και όχι στην Αριστερή Πλατφόρμα έδωσε συγχαρητήρια ο Σόιμπλε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά της κυβέρνησης έβαλλε ξανά ο Στάθης Λεουτσάκος, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις της Ολγας Γεροβασίλη που προανήγγειλε τη de facto διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι κανείς να λυπάται όταν η κυρία Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε το στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας, ενώ κατηγόρησε την κυβερνητική εκπρόσωπο για «αλχημείες» όσον αφορά τη σύμπτωση απόψεων Σόιμπλε-Αριστερής Πλατφόρμας.

«Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση» απάντησε ο κ. Λεουτσάκος μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Παράλληλα ο κ. Λεουτσάκος, επανέλαβε ότι η Αριστερή Πλατφόρμα σε περίπτωση πρότασης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης θα καταψηφίσει, αλλά και ότι σε περίπτωση εκλογών θα δημιουργηθεί κάποιος πολιτικός σχηματισμός. «Δεν ψηφίσαμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία μνημονιακή διαδικασία, δεν θα ψηφίσουμε εκποίηση του δημόσιου πλούτου», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και απαντώντας στο αν η Αριστερή Πλατφόρμα θα προχωρήσει στο μετασχηματισμό της σε πολιτικό κόμμα απάντησε ότι «το μόνο που δεν θα κάνουμε έιναι να υποταχθούμε και να πάμε στο σπίτι μας. Θα είμαστε ενεργοί με το λαό. Το ΌΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ