Γιουρόπα Λιγκ: Νίκη-πρόκριση ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός στην Καμπάλα - iefimerida.gr

Γιουρόπα Λιγκ: Νίκη-πρόκριση ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός στην Καμπάλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη με την οποία θα ξεδιαλύνει το τοπίο της πρόκρισης θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν, στο 1ο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ (19:00, OTE Sport 1 HD).

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ, βλέπει ως μονόδρομο την πρόκριση εις βάρος των Αζέρων προκειμένου να μη μείνει εκτός ευρωπαϊκών θεσμών τη φετινή σεζόν. Οχι μόνο για λόγους πρεστίζ αλλά και για οικονομικούς αφού τα οφέλη είναι τεράστια και θα δώσουν μεγάλη ανάσα στη διοίκηση. Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να μπει στους ομίλους του Europa League θα πάρει 2,4 εκατ. ευρώ ως πριμ συμμετοχής. Κάθε νίκη στους ομίλους πριμοδοτείται με 360.000 και κάθε ισοπαλία με 120.000 ευρώ, ενώ η πρόκριση στους «32» ως πρώτος ομίλου αποφέρει 500.000 και ως δεύτερος 250.000 ευρώ.

Δεν αναμένονται εκπλήξεις στον τρόπο με τον οποίο ο Γιάννης Αναστασίου θα παρατάξει την ομάδα του. Στιλ και Νάνο επανέρχονται στο βασικό σχήμα αντί των Κοτσόλη και Πράνιτς, με τον Κροάτη να μετατίθεται στη μεσαία γραμμή αντί του Κουτρουμπή, που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ταυλαρίδη στα στόπερ αντί του Τριανταφυλλόπουλου. Η πιθανότερη ενδεκάδα: Στιλ, Βέμερ, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Νίνης, Καρέλης και Μπεργκ.

Αυτό που προβληματίζει τους «πράσινους» είναι πως πέρα από 15.000 θεατές, πολλοί εκ των οποίων θα έχουν εχθρικές διαθέσεις (αρκετοί θα φέρουν και τουρκικές σημαίες), έχουν να αντιμετωπίσουν και τον κακό αγωνιστικό χώρο της «Μπάκσελ Αρένα». Στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, που ταξίδεψε με την ομάδα από την Αθήνα και χθες ήταν παρών τόσο στη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου, όσο και στην προπόνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Καμπάλα Γιουρόπα Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ