Βροχή τα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ - Σπουδαίες νίκες για Βαλένθια και Ντιναμό Ζάγκρεμπ [βίντεο]

«Εβρεξε» γκολ στα πρώτα παιχνίδαι του πλέι-οφ αφού συνολικά σημειώθηκαν 17 τέρματα στις πέντε αναμετρήσεις, οι οποίες ολοκλήρωσαν τους πρώτους αγώνες. Ξεχώρισε η νίκη της Βαλένθια επί της Μονακό με σκορ 3-1 στο «Μεστάγια».

Η Βαλένθια ήταν η μεγάλη νικήτρια στο σπουδαιότερο παιχνίδι της βραδιάς αφού κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τη Μονακό του Ζαρντίμ. Οι νυχτερίδες επικράτησαν με σκορ 3-1, έχοντας τον Φεγκουλί σε μεγάλη βραδιά.

Ραπίντ Βιέννης-Σαχτάρ 0-1

Η Σαχτάρ απέδρασε από τη Βιέννη νικώντας την Ραπίντ με σκορ 1-0 και μετά τη Φενέρμπαχτσε δείχνει έτοιμη να αποκλείσει και τους Αυστριακούς, μπαίνοντας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Σκεντερμπέου-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-2

Αν και η Σκεντερμπέου ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατάφερε με δύο εξαιρετικής ποιότητας γκολ να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1, αποκτώντας παράλληλα προβάδισμα πρόκρισης.


Goal Pivarić - Skenderbeu 1-2 Dinamo Zagreb... από Bayeo

Βασιλεία-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-2

Σπουδαίο ματς διεξήχθη στο «Σ.Γιάκομπ» όπου Βασιλεία και Μακάμπι Τελ Αβίβ έμειναν στην ισοπαλία 2-2 με δραματική διακύμανση του σκορ στα τελευταία λεπτά.


Zehavi Goal - Basel 2-2 Maccabi Tel Aviv - 19... από Video-Live

Σέλτικ-Μάλμε 3-2

Εξαιρετικό παιχνίδι είχαμε στη Γκλασκώβη όπου η Σέλτικ επικράτησε 3-2 της Μάλμε με τους Σουηδούς να μειώνουν και να διαμορφώνουν το τελικό σκορ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Berget Goal - Celtic 3-2 Malmö FF - 19-08-2015 από Video-Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάμπιονς Λιγκ γκολ Βαλένθια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ