Βροχή τα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ - Σπουδαίες νίκες για Βαλένθια και Ντιναμό Ζάγκρεμπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Βροχή τα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ - Σπουδαίες νίκες για Βαλένθια και Ντιναμό Ζάγκρεμπ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εβρεξε» γκολ στα πρώτα παιχνίδαι του πλέι-οφ αφού συνολικά σημειώθηκαν 17 τέρματα στις πέντε αναμετρήσεις, οι οποίες ολοκλήρωσαν τους πρώτους αγώνες. Ξεχώρισε η νίκη της Βαλένθια επί της Μονακό με σκορ 3-1 στο «Μεστάγια».

Η Βαλένθια ήταν η μεγάλη νικήτρια στο σπουδαιότερο παιχνίδι της βραδιάς αφού κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τη Μονακό του Ζαρντίμ. Οι νυχτερίδες επικράτησαν με σκορ 3-1, έχοντας τον Φεγκουλί σε μεγάλη βραδιά.

Ραπίντ Βιέννης-Σαχτάρ 0-1

Η Σαχτάρ απέδρασε από τη Βιέννη νικώντας την Ραπίντ με σκορ 1-0 και μετά τη Φενέρμπαχτσε δείχνει έτοιμη να αποκλείσει και τους Αυστριακούς, μπαίνοντας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Σκεντερμπέου-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-2

Αν και η Σκεντερμπέου ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατάφερε με δύο εξαιρετικής ποιότητας γκολ να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1, αποκτώντας παράλληλα προβάδισμα πρόκρισης.


Goal Pivarić - Skenderbeu 1-2 Dinamo Zagreb... από Bayeo

Βασιλεία-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-2

Σπουδαίο ματς διεξήχθη στο «Σ.Γιάκομπ» όπου Βασιλεία και Μακάμπι Τελ Αβίβ έμειναν στην ισοπαλία 2-2 με δραματική διακύμανση του σκορ στα τελευταία λεπτά.


Zehavi Goal - Basel 2-2 Maccabi Tel Aviv - 19... από Video-Live

Σέλτικ-Μάλμε 3-2

Εξαιρετικό παιχνίδι είχαμε στη Γκλασκώβη όπου η Σέλτικ επικράτησε 3-2 της Μάλμε με τους Σουηδούς να μειώνουν και να διαμορφώνουν το τελικό σκορ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Berget Goal - Celtic 3-2 Malmö FF - 19-08-2015 από Video-Live

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάμπιονς Λιγκ γκολ Βαλένθια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ