Μια διαφορετική κίνηση στοργής: Ακτιβίστρια «βουτά» στην αρένα και αγκαλιάζει τραυματισμένο ταύρο [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Μια διαφορετική κίνηση στοργής: Ακτιβίστρια «βουτά» στην αρένα και αγκαλιάζει τραυματισμένο ταύρο [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών μια γυναίκα βρίσκεται στην αρένα της Μάλαγα και αγκαλιάζει έναν ετοιμοθάνατο ταύρο, λίγο πριν τον θανατώσουν.

Ο λόγος για την 38χρονη ακτιβίστρια, Βιρχινία Ρουίθα, υπέρμαχο των δικαιωμάτων των ζώων, η οποία «βούτηξε» στην αρένα για να βρεθεί στο πλευρό του ζώου, που ήταν στο έδαφος.

Οταν έγινε αντιληπτή, οι υπεύθυνοι την απομάκρυναν, με τον κόσμο να την αποδοκιμάζει και να κουνά λευκά μαντήλια.

Μια διαφορετική κίνηση στοργής: Ακτιβίστρια «βουτά» στην αρένα και αγκαλιάζει τραυματισμένο ταύρο [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η PETA χαιρέτησε την τόλμη της ακτιβίστριας και ελπίζει η Βιρχίνια να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για το ντροπιαστικό θέαμα των ταυρομαχιών.

«Η Βιρχίνια επέδειξε μεγάλη τόλμη και ευγένεια ψυχής πηδώντας στην αρένα», επιβεβαίωσε η Μίμι Μπέκχετσι, διευθύντρια της οργάνωσης PETA Βρετανίας, με δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε στην Ισπανία.

«Ελπίζουμε ότι η ενέργειά της, γεμάτη από συμπόνια, θα κάνει τους πολίτες να δουν με άλλη ματιά αυτό το ξεπερασμένο και ντροπιαστικό θέαμα που συνιστούν οι ταυρομαχίες», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η οργάνωση ζήτησε επιπλέον από την ισπανική κυβέρνηση να τερματίσει τις ταυρομαχίες.

«Ήθελα να του προσφέρω αγάπη προτού εγκαταλείψει αυτόν τον κόσμο», δήλωσε η ακτιβίστρια στο τηλεοπτικό δίκτυο Telecinco.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ακτιβίστρια Ισπανία Ταύρος PETA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ