«Ο γιος μου έφυγε καθαρός όπως ήταν!» - iefimerida.gr

«Ο γιος μου έφυγε καθαρός όπως ήταν!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλόνισαν τα λόγια του συντετριμμένου Τάκη Γιγουρτάκη, του πατέρα του 30χρονου Νίκου, ο οποίος μίλησε σήμερα σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή για τον αιφνίδιο θάνατο του πολυαγαπημένου γιου του, και τόνισε «Ο γιος μου έφυγε καθαρός» θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην φημολογία για υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Τάκης Γιγουρτάκης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Made in Star ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος είναι ήλιος πια, είναι ηλιακή ενέργεια. Τον Νίκο τον πήρε το σύμπαν, εκεί που ήθελε να πάει. Πιστέψτε με ο Νίκος, έφυγε καθαρός, όπως ήταν. Έκανε αυτό που ήθελε. Έφυγε νέος, όπως ήθελε πάντα! Γεια σας!»
Ανάλογες δηλώσεις έκανε και στην εκπομπή «Μίλα» όπου αναφέρθηκε και στα πορίσματα της νεκροψίας:
«Βγήκε το πόρισμα. Το παιδί δεν είχε... Κάτι σαν ανεύρυσμα, σαν πνευμονικό... Δεν ξέρουμε ακόμη, θα βγουν σε 20 ημέρες... Ήταν καθαρός. Ήταν όλα εντάξει! Ήταν καθαρός από τίποτα! Δεν είχε ούτε ποτά, ούτε ναρκωτικά, ούτε τίποτα. Ο κος Κουτσάφτης, ο ιατροδικαστής, το διαπίστωσε αυτό σήμερα. Έντεκα το πρωί μας ειδοποίησαν και μας το είπαν στο Ασκληπιείο. Το βράδυ ήταν μια χαρά, μέχρι τις τέσσερις το πρωί ήταν μαζί μου και μετά πήγε σπίτι του και κοιμήθηκε. Ούτε από ποτό ήταν, ούτε από ναρκωτικά ήταν, μια χαρά ήταν. Το σύμπαν τον πήρε. Εκεί που ήθελε να πάει, πήγε.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ