Ντουζ με σαμπάνιες έκανε ο Λάιονελ Ρίτσι στη Μύκονο - 10 κιβώτια... επάνω του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ντουζ με σαμπάνιες έκανε ο Λάιονελ Ρίτσι στη Μύκονο - 10 κιβώτια... επάνω του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικανός σταρ της ποπ και σόουλ σκηνής Λάιονελ Ρίτσι βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Νησί των Ανέμων όπου έκανε τα... πάντα: Ανέβηκε στις μπάρες, συμμετείχε σε ντους με σαμπάνιες και έκανε όλα αυτά για τα οποία είναι περίφημη η Μύκονος.

Στο παρακάτω βίντεο του Mykonos Live TV ο Λαίνελ Ρίτσι είναι ανεβασμένος πάνω στα τραπέζια του Nammos, όπου χορεύει και να τραγουδάει, υπό τους ήχους μιας από τις μεγάλες επιτυχίες του και ενώ οι υπόλοιποι θαμώνες του μαγαζιού τον λούζουν με σαμπάνια.

Τη βροχή σαμπάνιας προκάλεσε Άγγλος εφοπλιστής που βρισκόταν στην παρέα του 66χρονου καλλιτέχνη, ο οποίος άνοιξε 10 κιβώτια γαλλικού αφρώδη οίνου για χάρη του Αμερικανού σταρ. Το προσωπικό του Nammos δεν προλάβαινε να ανοίγει τα μπουκάλια, ενώ την ίδια ώρα ο Λάιονελ Ρίτσι προσπαθούσε να προστατευτεί από τα αφρώδη πυρά με ένα μαξιλάρι και μια πετσέτα που τον είχαν προμηθεύσει!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάινελ Ρίτσι σαμπάνιες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ