Πράσινος ο Αμπέντ - Στο Αζερμπαϊτζάν ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Πράσινος ο Αμπέντ - Στο Αζερμπαϊτζάν ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μεχντί Αμπέντ θα αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια παίκτη του Παναθηναϊκού μετά την οριστική συμφωνία των πράσινων με την Νιούκαστλ. Για το Αζερμπαϊτζάν πέταξαν οι πράσινοι.

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Αμπέντ. Ο Αλγερινός μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο έπειτα από τη συμφωνία του τριφυλλιού με τη Νιούκαστλ στις 600,000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην Αθήνα έπειτα από άδεια που έδωσαν οι «καρακάξες» και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία τη σεζόν 2013-2014.

Με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, το τριφύλλι ολοκλήρωσε τις φετινές μεταγραφές του αφού ο Γιάννης Αναστασίου απέκτησε έναν παίκτη, τον οποίο επιθυμούσε από πέρυσι και ο οποίος θα δώσει πάρα πολλές λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι.

Πέταξε για Αζερμπαϊτζάν

Εν τω μεταξύ ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Αζερμπαϊτζάν όπου την Πέμπτη θα αναμετρηθεί με την Καμπάλα, στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και ο Αναστασίου ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τον στόχο της ομάδας του.

«Μπορεί η Καμπάλα να μην είναι κάποιο σπουδαίο όνομα στην Ευρώπη, όμως είναι μία ομάδα που έχει περάσει δύο γύρους στη διοργάνωση και αυτό κάτι μας δείχνει. Η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Εμείς σε κάθε περίπτωση πηγαίνουμε για τη νίκη και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να γυρίσουμε με τη νίκη για να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα στον επαναληπτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μεχντι αμπεντ Καμπάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ