Την Πέμπτη θα απολογηθούν οι δολοφόνοι του 71χρονου στις Μοίρες - iefimerida.gr

Την Πέμπτη θα απολογηθούν οι δολοφόνοι του 71χρονου στις Μοίρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Πέμπτη θα απολογηθούν τελικά οι δύο νεαροί από την Βουλγαρία, που κατηγορούνται για την δολοφονία του 71χρονου στις Μοίρες Ηρακλείου, μετά από αίτημα τους.

Οι δράστες, ηλικίας 21 και 17 χρόνων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού συναυτουργία και της ληστείας από κοινού κατά συναυτουργία.

Οι νεαροί μπορεί ομολόγησαν το έγκλημα για μόλις 100 ευρώ, ωστόσο ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον σχετικά με τις πολλαπλές μαχαιριές. Ο ανήλικος ισχυρίζεται ότι αυτός είχε φιμώσει με το μαξιλάρι το θύμα και ο 21χρονος τον μαχαίρωνε, ενώ ο τελευταίος υποστήριξε ότι ο 17 χρόνος τον μαχαίρωνε και αυτός βρισκόταν έξω από το σπίτι.

Ο 71χρονος είχε βρεθεί νεκρός την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του από την κόρη του, με την Αστυνομία να αναφέρει πως οι δύο δράστες πήγαν στο σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου με σκοπό την κλοπή περίπου τα μεσάνυχτα. Οι πληροφορίες θέλουν να του απέσπασαν 100 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ