Μήνυση για δονητή-σφάχτη! - iefimerida.gr

Μήνυση για δονητή-σφάχτη!

μήνυση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη σε ένα ζευγάρι στη Βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ, την ώρα που έκαναν έρωτα χρησιμοποιώντας ως ερωτικό βοήθημα δονητή γνωστής εταιρείας.
Η Έιπριλ Μπονζούρ και ο σύζυγός της κατέθεσαν μήνυση κατά της γνωστής στις ΗΠΑ εταιρείας παραγωγής σεξουαλικών βοηθημάτων την Pipedreams γιατί την ώρα που η Έιπριλ και ο άντρας της έκαναν έρωτα χρησιμοποιώντας δονητή της εταιρείας, η Έιπριλ ένιωσε έναν οξύ πόνο στον κόλπο της, σταμάτησαν την σεξουαλική πράξη και είδαν ότι ο δονητής είχε γεμίσει με αίμα. Στην αρχή νόμισαν πως της είχε έρθει η περίοδός της, όμως η αιμορραγία δεν έλεγε να σταματήσει και όταν κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της ο άντρας της θορυβημένος την πήγε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταγγίσεις μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της .
Το ζευγάρι ζήτησε να αποζημιωθεί από την εταιρεία Pipedreams αλλά η εταιρεία αρνήθηκε ότι φέρει οποιαδήποτε ευθύνη και τώρα τον λόγο έχουν οι δικηγόροι αφού το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση διεκδικώντας αποζημίωση μαμούθ.
Την είδηση δημοσιεύει και η αμερικανική Huffington Post που τονίζει ότι το διαφημιστικό μότο της εταιρίας Pipedreams είναι «Εμείς δεν φτιάχνουμε οργασμούς...Τους κάνουμε καλύτερους»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ