Φτάνει Αθήνα ο Σεμπά - Ανακοινώνεται μαζί με τον Ντα Κόστα από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Φτάνει Αθήνα ο Σεμπά - Ανακοινώνεται μαζί με τον Ντα Κόστα από τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα ολοκληρώνει σήμερα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανακοινωθεί η απόκτησή του ταυτόχρονα με τους Σεμπά, ο οποίος φτάνει το μεσημέρι.

Ο Ντα Κόστα, ο οποίος αποκτήθηκε από την Σίβασπορ έναντι 2 εκατ. ευρώ δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει χθες τις ιατρικές εξετάσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα. Ο διεθνής Μαροκινός με πορτογαλικό διαβατήριο θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα αφού μετείχε κανονικά στην προετοιμασία της τουρκικής ομάδας και δεν έχει χάσει προπονήσεις.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Σεμπά, ο οποίος φτάνει το μεσημέρι στην Αθήνα και να αναμένεται να κατευθυνθεί αμέσως για ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει και αυτός σήμερα. Ο Βραζιλιάνος πλάγιος μεσοεπιθετικός, αφήνει την Εστορίλ και το πορτογαλικό πρωτάθλημα, αποτελώντας προσωπική επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος βλέπει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να κλείνουν δύο σημαντικές τρύπες στο ρόστερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μανουελ ντα κοστα σεμπα Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ