Βαλβέρδε ο κατακτητής - Το Σούπερ Καπ στην Μπιλμπάο μετά το 1-1 με την Μπαρτσελόνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Βαλβέρδε ο κατακτητής - Το Σούπερ Καπ στην Μπιλμπάο μετά το 1-1 με την Μπαρτσελόνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επανέφερε την Μπιλμπάο στο δρόμο των τίτλων. Για την ακρίβεια χρειάστηκε να περάσουν 31 ολόκληρα χρόνια για να σηκώσουν οι Βάσκοι ξανά κούπα και το κατάφεραν μέσα στο «Καμπ Νου» επί της Μπαρτσελόνα κατακτώντας το Σούπερ Καπ.

Το 4-0 του πρώτου αγώνα είχε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις όμως την Μπάρτσελόνα δεν μπορείς ποτέ να την αγνοήσεις. Για το λόγο αυτό οι παίκτες του Βαλβέρδε μπήκαν αφηνιασμένοι στο γήπεδο και δεν άφησαν από το πρώτο λεπτό σχεδόν κανένα κενό χώρο. Η συνεργασία Σουάρες και Μέσι στο 43ο λεπτό έφερε το 1-0 και κάποιες ελπίδες για τους Καταλανούς, οι οποίοι όμως είδαν τον Πικέ να τους «κρεμάει» και να αποβάλεται με κόκκινη κάρτα αφού έβρισε το βοηθό.

Η Μπάρτσα ακόμη και με δέκα παίκτες έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, αυξάνοντας την πίεσή της όμως τελικά ήταν η Μπιλμπάο αυτή που κατάφερε να βρει δίχτυα και ουσιαστικά να τελειώσει το ματς στο 74ο λεπτό με τον Αντούριθ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ