Συνελήφθη ο άνθρωπος που έκλεψε τις γυμνές φωτογραφίες της Γιόχανσον - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο άνθρωπος που έκλεψε τις γυμνές φωτογραφίες της Γιόχανσον

Σκάρλετ Γιόχανσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λέγεται Κρίστοφερ Τσάτνεϊ, είναι κάτοικος της Φλόριντα και είναι 35 χρονών, αλλά οι αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν κανένα κίνητρο για την πράξη του.

Ο Τσάτνεϊ εικάζεται ότι έδρασε μόνος του (αρχικά οι αρχές πίστευαν ότι για το χάκεμα ευθύνονταν μία ομάδα ανθρώπων) και έκλεψε τις γυμνές φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού από το κινητό της .

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δικηγόρο Αντρέ Μπιρότ, οι αρχές έχουν αρκετά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Τσάτνεϊ χάκεψε το κινητό της Σκάρλετ και τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 121 χρόνων.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Τσάτνεϊ κατάφερε με κάποιο τρόπο να μάθει (ή να μαντέψει) το password και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ασφαλείας και μέσω ίντερνετ είχε πρόσβαση σε όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα των θυμάτων του.

Παράλληλα ο δικηγόρος της Σκάρλετ απειλεί τώρα με μηνύσεις οποιονδήποτε έχει δημοσιεύσει τις γυμνές φωτογραφίες της Σκάρλετ στο διαδίκτυο και έχει αποστείλει ειδικές προειδοποιητικές επιστολές σε ιδιοκτήτες sites όπου τονίζει ότι πρόκειται για κλεμμένες φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ