Ποτάμι για διαφωνούντες ΣΥΡΙΖΑ: Ψάχνουν τρόπο να γυρίσουν στο μαντρί - iefimerida.gr

Ποτάμι για διαφωνούντες ΣΥΡΙΖΑ: Ψάχνουν τρόπο να γυρίσουν στο μαντρί

SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τους μισθούς τους και το μερτικό στην εξουσία, οι αντάρτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανακαλύπτουν ξανά την ενότητα».

Αυτό αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ορισμένοι βουλευτές της κυβέρνησης παρά το γεγονός ότι δεν ψήφισαν τη συμφωνία, τώρα δηλώνουν ότι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης.

«Αφού μάλωσαν για το Μνημόνιο, αφού διχάσθηκαν στις ψηφοφορίες, τώρα ψάχνουν τον τρόπο να επιστρέψουν στο μαντρί. Και ο Πρωθυπουργός συμπράττει με την ανοχή του σε αυτήν την κοροϊδία. Στις κρίσιμες ψηφοφορίες για τη χώρα έπρεπε να ξεκαθαρίσει ότι όποιος δεν ψηφίζει φεύγει», συνεχίζει το Ποτάμι και καταλήγει λέγοντας: «Οι βουλευτές δεν εκλέγονται για τα προνόμια, εκλέγονται για τις ευθύνες και για τις δύσκολες αποφάσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ