Τρίχρονος ήθελε να βοηθήσει τη μαμά του και έχασε το χέρι του

Η επιθυμία ενός 3χρονου αγοριού να βοηθήσει τη μητέρα του με τις δουλειές του σπιτιού δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς άνοιξε το πλυντήριο ρούχων, προτού τελειώσει η πλύση, με αποτέλεσμα να του κοπεί το χέρι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η 24χρονη μητέρα του μικρού Λιούις Λάιτφουτ, Ρέιτσελ, στο βρετανικό δίκτυο Sky News, το αγοράκι τη βοήθησε να βάλουν πλυντήριο και στη συνέχεια πήγε να παίξει, ενώ η ίδια πρόσεχε τα άλλα τρία της παιδιά. Κάποια στιγμή, άκουσε το Λιούις να ουρλιάζει και όταν πήγε να δει τι συνέβη τον βρήκε μέσα στα αίματα, ενώ το χέρι του από τον ώμο και κάτω είχε αποκολληθεί και βρισκόταν μέσα στο πλυντήριο.

Ο μικρός μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι του, με αποτέλεσμα να αποκτήσει σε λίγες μέρες προσθετικό άκρο. Η οικογένεια, οι φίλοι και η τοπική αστυνομία του χωριού Κρου στη Βρετανία, όπου και συνέβη το περιστατικό, συγκεντρώνουν χρηματικό ποσό ώστε ο μικρός να πάει ταξίδι με τους γονείς τους στη Ντίσνεϊλαντ.

Για το συμβάν έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες, ώστε να αποδοθούν ευθύνες, καθώς το πλυντήριο υποτίθεται ότι θα έπρεπε να σταματά αυτόματα στην περίπτωση που άνοιγε η πόρτα του ενώ βρισκόταν σε λειτουργία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ