Πρόγραμμα ανάκλησης δικύκλων σκούτερ, μοτοσικλετών και αυτοκινήτων - iefimerida.gr

Πρόγραμμα ανάκλησης δικύκλων σκούτερ, μοτοσικλετών και αυτοκινήτων

EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόγραμμα ανάκλησης δικύκλων σκούτερ και μοτοσικλετών μάρκας Honda, μοντέλα ετών 2013, 2014 και 2015, για έλεγχο και - εφόσον χρειαστεί - αντικατάσταση του ρελέ μίζας εκτελεί η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γενική γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 1412 δίκυκλα και μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Στο μεταξύ, εκδόθηκαν ακόμη δύο επικαιροποιημένες ανακοινώσεις από τη γενική γραμματεία σχετικά με πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου του αερόσακου του οδηγού αυτοκινήτων TOYOTA, μοντέλα Yaris και Hilux που εκτελεί η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το εργοστάσιο κατασκευής. Το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για τον αερόσακο οδηγού αφορά επιπλέον 42.720 οχήματα, μοντέλα Yaris και Hilux, παραγωγής από 2 Ιανουαρίου 2006 έως 10 Αυγούστου 2011.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η γενική γραμματεία Βιομηχανίας σε συνέχεια εκτέλεσης προγράμματος ανάκλησης αυτοκινήτων RENAULT Clio IV από την εταιρεία ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ ΑΕ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το εργοστάσιο κατασκευής, η ανάκληση αφορά επιπλέον 1059 οχήματα.

Όλοι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων της κάθε μάρκας, για να γίνει o σχετικός έλεγχος και αντικατάσταση εξαρτημάτων χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ