Εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ εισέβαλαν στην ΚΕΔΚΕ - προπηλάκισαν δημάρχους[βίντεο] - iefimerida.gr

Εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ εισέβαλαν στην ΚΕΔΚΕ - προπηλάκισαν δημάρχους[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαγριωμένοι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ εισέβαλαν στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ εκτόξευσαν μπουκάλια με νερό και ήρθαν στα χέρια με δημάρχους. Η ατμόσφαιρα στη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΚΕ στο κέντρο της Αθήνας μύριζε μπαρούτι από το πρωί και χρειάστηκε μία σπίθα για να ξεσπάσει η φωτιά. Οι συγκεντρωμένοι της ΠΟΕ ΟΤΑ, σε μία προσπάθεια αντίδρασης στην πιθανότητα ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας των δήμων εισέβαλαν στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Ο πρώτος δήμαρχος που δέχθηκε τα πυρά των εργαζομένων ήταν ο Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας των δήμων. Όταν ζήτησε από τους εργαζόμενους να βγουν από την αίθουσα, τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα και ο ίδιος δέχθηκε επίθεση από τους εργαζομένους. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι ξεκαθαρίζουν πως δεν θα κάνουν πίσω και δηλώνουν έτοιμοι να αντιπαρατεθούν με τους ιδιώτες.

Υπενθυμίζεται πως ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τετάρτης, ξεκαθάρισε ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και πως θα αναλάβουν το έργο της αποκομιδής ιδιώτες, αν όσοι διαμαρτύρονται δεν επιστρέψουν άμεσα στις θέσεις τους. Οπως είπε χαρακτηριστικά η αποκομιδή θα ξεκινήσει από το μεσημέρι τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη: «Γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις, έτσι ώστε από το μεσημέρι να αρχίσει η αποκομιδή. Υπομονή λίγες ώρες». Δεσμεύτηκε δε ότι σε δύο - τρεις ημέρες δεν θα υπάρχει αυτή η εικόνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ