Αμερικανίδα όμηρος βιάστηκε επανειλημμένα από τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους - iefimerida.gr

Αμερικανίδα όμηρος βιάστηκε επανειλημμένα από τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία Αμερικανίδα εθελοντής που σκοτώθηκε ενώ ήταν όμηρος των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, έπεσε θύμα βιασμού από τον αρχηγό τους.

Η 26χρονη Κάιλα Μίλερ βιάστηκε επανειλημμένως από τον Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάτι, σύμφωνα με όσα ανέφερε πηγή στο αμερικανικό δίκτυο ABC που έκανε χθες την αποκάλυψη.

Οι γονείς της εθελόντριας που έχασε τη ζωή της τον Φεβρουάριο, ενημερώθηκε τον Ιούνιο για τα βασανιστήρια τα οποία είχε υποστεί η κόρη τους. «Μας είπαν ότι την παντρεύτηκε και όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό», είπε ο πατέρας της κοπέλας στο Associated Press.

Η Μίλερ είχε απαχθεί τον Αύγουστο του 2013 ενώ εργαζόταν ως εθελόντρια στη Συρία.

Αμερικανίδα όμηρος βιάστηκε επανειλημμένα από τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους  | iefimerida.gr 0

Ο χαλίφης του Ισλαμικού Κράτους

Ο αλ Μπαγκντάτι είχε οδηγήσει την Μίλερ στο σπίτι του Αμπού Σαγιάφ, ηγετικού στελέχους των τζιχαντιστών που σκοτώθηκε τον Μάιο κα κατά τη διάρκεια των συχνών επισκέψεων που έκανε τη βίαζε συστηματικά.

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι επικαλούνται τις μαρτυρίες δύο νεαρών κοριτσιών Γεζίντι που κρατούνταν σκλάβες στο ίδιο σπίτι και απελευθερώθηκαν μετά την επιχείρηση στην οποία έχασε τη ζωή του ο Αμπού Σαγιάφ.

Η Κάιλα Μίλερ σκοτώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στη διάρκεια των βομβαρδισμών των συμμαχικών δυνάμεων κατά του Ισλαμικού Κράτους. Ωστόσο, οι αμερικανικές αρχές θεωρούν υπεύθυνους για τον θάνατό της του ισλαμιστές.

Αμερικανίδα όμηρος βιάστηκε επανειλημμένα από τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ