Η Μπιλμπάο διέσυρε την Μπαρτσελόνα - Νίκη με σκορ 4-0 στο ισπανικό Σούπερ Καπ [βίντεο]

Μοιάζει απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η Μπιλμπάο διέλυσε την Μπαρτσελόνα νικώντας την με σκορ 4-0 στον πρώτο αγώνα του ισπανικού Σούπερ Καπ στο «Σαν Μαμές», σε μια βραδιά βγαλμένη από τα όνειρα των Βάσκων οπαδών.

Δύσκολα θα το πιστέψει κάποιος απλά διαβάζοντάς το. Η εικόνα όμως είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας με τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να στήνουν ένα ξέφρενο πάρτι στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλευόμενοι το τραγικό λάθος του Τερ Στέγκεν να ανοίγουν το σκορ με τον Σαν Χοσέ.

Στο 53' ο Αντούριθ νίκησε τον Μαστσεράνο στον αέρα και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0 όμως η Μπιλμπάο δεν σταμάτησε εκεί. Ο ίδιος παίκτης με γυριστό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και στο 68' ολοκλήρωσε το θρίαμβο για την ομάδα του πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

Ούτε ο Μέσι, ούτε ο Σουάρες, ούτε τα υπόλοιπα αστέρια της Μπαρτσελόνα κατάφεραν να αντιδράσουν και στον επαναληπτικό αγώνα της Δευτέρας στο «Καμπ Νου» οι Καταλανοί θα ψάξουν για ένα θαύμα προκειμένου να μη χάσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς εντός συνόρων.


Athletic Bilbao 4-0 Barcelona All Goals... από besfordkastrati

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Μπιλμπάο Σούπερ Καπ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ