Τουρκικά σίριαλ και επαναλήψεις ξεπέρασαν το ριάλιτι της Άννας Βίσση - iefimerida.gr

Τουρκικά σίριαλ και επαναλήψεις ξεπέρασαν το ριάλιτι της Άννας Βίσση

Άννα Βίσση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πολυαναμενόμενο ριάλιτι για τη ζωή της Άννας Βίσση έκανε πρεμιέρα εχτές, ενώ όμως ακολούθησε σωστά τη «συνταγή», με πολλές αποκαλύψεις και προσωπικές στιγμές της ελληνίδας σταρ, δεν «τίναξε» στον αέρα τα μηχανάκια της AGB, όπως ήλπιζαν στον Alpha.

Η Άννα Βίσση μίλησε για το Νίκο Καρβέλα, για τις σχέσεις της με το Γιώργο Νταλάρα, τον Κώστα Τουρνά και τον Αντώνη Σαμαρά, για την κόρη της, τους γονείς της, και την καριέρα της, αλλά το τηλεοπτικό κοινό έμεινε ασυγκίνητο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης από τις 10 έως τις 11 το βράδυ, την ώρα δηλαδή που προβλήθηκε το «Άννα Βίσση-Όσο έχω φωνή», ο ALPHA έκανε μέσο όρο 16,9. Στην κορυφή βρέθηκε ο ΑΝΤ1 με το τουρκικό σήριαλ «Πειρασμός» (23%), ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε το MEGA που εκείνη την ώρα πρόβαλε επανάληψη της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» (18%).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ