Το Μπάκιγχαμ κάνει πόλεμο στους παπαράτσι για τον πρίγκιπα Τζορτζ - iefimerida.gr

Το Μπάκιγχαμ κάνει πόλεμο στους παπαράτσι για τον πρίγκιπα Τζορτζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη δυσαρέσκειά του εκφράζει το βρετανικό Στέμμα απέναντι στους παπαράτσι, που από την πρώτη στιγμή της γέννησης του μικρού πρίγκηπα Γεώργιου, έχουν επιδοθεί σε ένα πρωτόγνωρο παιχνίδι για μία φωτογραφία του.

«Τους τελευταίους μήνες, υπήρξε όλο και μεγαλύτερος αριθμός παρενοχλήσεων του πρίγκιπα Γεωργίου από παπαράτσι, με μεθόδους που γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες» ανέφερε στην δήλωσή του το βρετανικό Στέμμα.

«Η μεγάλη πλειονότητα των ΜΜΕ ανά τον κόσμο, και όλα τα βρετανικά, έχουν αρνηθεί να τροφοδοτήσουν την αγορά τέτοιων φωτογραφιών» συμπληρώνει, ενώ όπως τονίζει το τελευταίο διάστημα οι παπαράτσι έχουν φτάσει στο σημείο εκτός από το να κατασκοπεύουν τον μικρό πρίγκηπα, να προσπαθούν και να τον δελεάσουν χρησιμοποιώντας άλλα παιδιά την ώρα του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ