Ο «Mr.Ρομέο», ο άνθρωπος που αποκτούσε αυτό που ήθελε με κάθε τίμημα - iefimerida.gr

Ο «Mr.Ρομέο», ο άνθρωπος που αποκτούσε αυτό που ήθελε με κάθε τίμημα

Νίκος Γιγουρτάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 30χρονου Νίκου Γιγουρτάκη συγκλόνισε την κοσμική και τη νυχτερινή Αθήνα. Ο ιδιοκτήτης του Ρομέο άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης από ανακοπή καρδιάς σκορπώντας θλίψη σε φίλους και γνωστούς. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Γιγουρτάκη είχε μία έντονη ζωή, ήταν ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας και του άρεσε να προκαλεί με πολλούς τρόπους.

Το προφίλ του ατίθασου νέου

Ο Νίκος Γιγουρτάκης ήταν λάτρης της καλής ζωής και είχε μεγάλη αδυναμία στη γυμναστική, τα ακριβά ρούχα, τα πολυτελή αυτοκίνητα -ένα θηριώδες Hummer ήταν το αγαπημένο του- και τις ωραίες γυναίκες. Τα χρόνια που πέρασε ως φοιτητής στην Αγγλία διαμόρφωσαν τον ατίθασο χαρακτήρα του. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων ο 30χρονος είχε μία καθημερινότητά που παρέπεμπε περισσότερο σε αθλητή. Περνούσε ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο, ενώ ακολουθούσε πιστά ειδικές διατροφές και έκανε χρήση συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς το μεγάλο πάθος του ήταν να αποκτήσει και να διατηρήσει ένα τέλειο αθλητικό σώμα.

Ηταν λάτρης των τατουάζ, τα οποία θεωρούσε τρόπο έκφρασης. Τα πολλά και διαφορετικά σχέδια τατουάζ στο κορμί του, του χάρισαν και το παρατσούκλι του «Ελληνα Ντέιβιντ Μπέκαμ», ενώ ο ίδιος υποστήριζε πως κάθε σχέδιο συμβολίζει και κάτι ξεχωριστό γι αυτόν.

Η χλιδάτη επανάσταση

Ο νεαρός επιχειρηματίας είχε καλούς φίλους, αλλά και ορκισμένους εχθρούς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κόντρες με γρήγορα αυτοκίνητα, ξύλο και τσαμπουκάδες στα νυχτερινά μαγαζιά, καβγάδες σε πολυτελέστατα σκάφη, επικίνδυνες φάρσες και επίδειξη δύναμης ήταν μερικά μόνο από τα ενδιαφέροντα στοιχεία στο βιογραφικό του. Είχε αποκτήσει τον χαρακτηρισμό του «κακού» παιδιού της Γλυφάδας ήδη από τα δεκαεννιά του χρόνια. Από μικρός λάτρευε την εργένικη ζωή και όπως λένε και οι φίλοι του δεν καταλάβαινε τι σημαίνει η λέξη «όχι».

Η αδυναμία στις ωραίες γυναίκες

Ο 30χρονος Νίκος Γιγουρτάκης όταν ήθελε να κατακτήσει κάτι, τίποτα δεν μπορούσε να τον εμποδίσει, θα γινόταν δικό του με κάθε τίμημα. Όσον αφορά στις γυναίκες, ελάχιστες ήταν αυτές που μπόρεσαν να αντισταθούν στη γοητεία του. Καλλίγραμμα μοντέλα και πανέμορφες τραγουδίστριες βρέθηκαν στο πλευρό του. Ο lifestyle Τύπος του είχε χρεώσει σχέσεις με την Τζούλία Αλεξανδράτου, Εύη Κυριάκου και Χριστίνα Κολέτσα και αρκετές άλλες περισσότερο ή λιγότερο γνωστές.

Η καθημερινότητα του... Έλληνα Μπέκαμ

Τα τελευταία χρόνια ο νεαρός επιχειρηματίας είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου Ρομέο. Μία τυπική ημέρα για το Νίκο Γιγουρτάκη ξεκινούσε με βόλτα στις κοσμικές καφετέριες της Γλυφάδας, στη συνέχεια αφιέρωνε πολλές ώρες στο γυμναστήριο και τουλάχιστον τρεις με τέσσερες φορές την εβδομάδα έκανε την εμφάνιση του στα κεντρικά τραπέζια του Villa Mercedes. Φυσικά η νύχτα έκλεινε με το πέρασμα από το Ρομέο.

Η αγάπη για τη Σίφνο και το Μπαλί

Από μικρό παιδί είχε μάθει να ταξιδεύει σε πολλά μέρη του κόσμου, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Μπαλί ήταν από τους αγαπημένους προορισμούς του για διακοπές. Στην Ελλάδα πάντως αφιερώνεται αρκετές μέρες στη υπερπολυτελέστατη βίλα του πατέρα του στη Σίφνο, ενό από το δρομολόγιο του καλοκαιριού δεν έλλειπε η Κρήτη.

Στην τελευταία συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso o Νίκος Γιγουρτάκης είχε δηλώσει: «Είμαι άνθρωπος που ακολουθώ πάντα το ένστικτό μου. Ξεπερνάω πολύ πιο γρήγορα καταστάσεις και ανθρώπους . Το μυαλό μου δεν κολλάει στο παρελθόν, είναι ήδη αλλού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ