Bild: Αν το Eurogroup δεν καταλήξει σε απόφαση, η Ελλάδα θα πάρει δάνειο γέφυρα 6 δισ. ευρώ - iefimerida.gr

Bild: Αν το Eurogroup δεν καταλήξει σε απόφαση, η Ελλάδα θα πάρει δάνειο γέφυρα 6 δισ. ευρώ

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα θα μπορούσε να πάρει δάνειο-γέφυρα 6,04 δισ. ευρώ, σε περίπτωση που την Παρασκευή οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δεν καταφέρουν να συμφωνήσουν στο τρίτο πρόγραμμα για την Αθήνα.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες της Bild, που επικαλείται πρόταση της Κομισιόν που θα πέσει στο τραπέζι. Σύμφωνα με αυτή, το δάνειο- γέφυρα θα μπορούσε να ισχύσει για το πολύ τρεις μήνες, ανέφερε η Bild, σε προδημοσίευση ρεπορτάζ που θα δημοσιευθεί ολόκληρο την Παρασκευή.

Το Eurogroup συνεδριάζει το μεσημέρι της Παρασκευής, με αντικείμενο το νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση έχει επανειλημμένα εκφράσει την αντίθεσή της σε ένα δάνειο- γέφυρα για να καλύψει τις άμεσες υποχρεώσεις της. Αυτό τόνισε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην τοποθέτησή του στη συνεδρίαση των επιτροπών της βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δάνειο γέφυρα Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ