Το πιο απίθανο αίτημα προς τον Ομπάμα -Του ζητάνε να βοηθήσει να βγάλει άλμπουμ ο Κάνι Γουέστ - iefimerida.gr

Το πιο απίθανο αίτημα προς τον Ομπάμα -Του ζητάνε να βοηθήσει να βγάλει άλμπουμ ο Κάνι Γουέστ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει Πολιτεία. Γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα για να κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια του Κάνι Γουέστ;

Στις παραπάνω φράσεις συνοψίζεται το σκεπτικό του πιο περίεργου αιτήματος που έχει δεχθεί ο Λευκός Οίκος. Γιατί οι φαν του τραγουδιστή ζητούν από τον Μπαράκ Ομπάμα να κάνει ό,τι μπορεί με την εξουσία που έχει, προκειμένου να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του καλλιτέχνη.

«Ο Κάνι Γουέστ μας έχει κρατήσει διψασμένους για πολύ καιρό. Δεν έχουμε δει νέα τραγούδια για μήνες. Ο Πρόεδρος πρέπει να τον διατάξει να βγάλει το άλμπουμ στις 21 Αυγούστου, όπως διαδίδει ο παραγωγός του», ανέφερε η αίτηση προς το Λευκό Οίκο.

Με δεδομένο λοιπόν ότι παραγωγός, Μάικ Ντιν, έχει δηλώσει ότι το άλμπουμ θα βγει μόλις το ολοκληρώσει ο Γουέστ, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αυτό που μάλλον πρέπει να κάνει τώρα ο Μπαράκ Ομπάμα είναι να σηκώσει τα μανίκια και να μπει στο στούντιο για να επισπεύσει τη διαδικασία! Τουλάχιστον αυτό φαίνεται ότι περιμένουν από τον Αμερικανό πρόεδρο οι φαν του ράπερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα Κάνι Γουέστ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ