Αποφάσισε να τρώει μόνο μπανάνες για 12 μέρες -Δείτε τα αποτελέσματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποφάσισε να τρώει μόνο μπανάνες για 12 μέρες -Δείτε τα αποτελέσματα [εικόνες]

Αποφάσισε να τρώει μόνο μπανάνες 01
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζούλια Τάρμπες είναι διατροφολόγος και προπονήτρια και αποφάσισε να τρέφεται μόνο με μπανάνες για 12 ημέρες προκειμένου να κάνει αποτοξίνωση στον οργανισμό της.

Η μπανάνα είναι ένα υψηλής ποιότητας φρούτο που περιέχει φρουκτόζη, σακχαρόζη, γλυκόζη και φυτικές ίνες. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια αίσθηση πληρότητας που διαρκεί πολύ. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησε η Τζούλια Τάρμπες σαν αλλαγή ήταν η ανακούφιση του στομάχου και η ήρεμη πέψη.

"Είχα την αίσθηση ότι δεν είχα στομάχι, επειδή το πεπτικό μου σύστημα λειτουργούσε άψογα. Επίσης, παρατήρησα ότι ήμουνα πολύ χαλαρή, δεν αισθανόμουνα καμία πίεση και ήμουν πιο δημιουργική και πιο συγκεντρωμένη", λέει η Τζούλια.


"Για πρώτη φορά στη ζωή μου μόνο μια μέρα ήταν αρκετή για να ολοκληρώσω όλες τις υποχρεώσεις μου. Δεν είχα στρές και μπορούσα να επικεντρωθώ σε οποιαδήποτε εργασία", προσθέτει.

Ο σύζυγός της Πόλ εντάχθηκε και εκείνος στο πείραμα. Και οι δύο ήταν χορτοφάγοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουν το δικό τους κήπο, τους καρπούς τους με τους οποίους προετοίμαζαν τα γεύματά τους.

Πριν από τις αλλαγές στη διατροφή της, η Τζούλια υπέφερε από υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, πεπτικά προβλήματα, τον μύκητα candida, κατάθλιψη, ορμονικές διαταραχές και δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος εύκολα. Αφού αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή και να γίνει χορτοφάγος, βελτιώθηκε η υγεία της και γέννησε ένα παιδί. Έχει μία γεμάτη ζωή.

Το σάιτ healthyfoodteam.com συστήνει ωστόσο να είμαστε πολύ προσεκτικοί πριν να συμμετάσχουμε σε αυτές τις δραστικές διατροφικές αλλαγές. Όλοι οι άνθρωποι δεν μπορούν να υποβληθούν σε κάτι τέτοιο ή αυτό δεν μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε φρούτο. Για όσους έχουν προβλήματα με το θυρεοειδή αδένα, αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβες. Μπορεί να ωθήσει στην μείωση εργασίας του αδένα και να έχουμε έλλειψη της βιταμίνης Β12, του σίδηρου, του ψευδάργυρου και του ασβεστίου όπου αυτό οδηγεί σε αναιμία. Αυτή η δίαιτα δεν συνιστάται για τους ηλικιωμένους, τις έγκυες γυναίκες και τα παιδιά. Αλλά σε κάθε περίπτωση, πριν από την έναρξη μιας ριζικής αλλαγής στη διατροφή, το καλύτερο είναι να ενημερώσει κάποιος το γιατρό και το διατροφολόγο. Πηγή: healthyfoodteam.com

Και τα γλυκά της Τζούλια είναι από μπανάνες!

Η Τζούλια μετακόμισε με τον σύζυγό της Πολ το 2009 σε ένα νησί στο Μπαλί όπου και έστησε την επιχείρησή της για το ευ ζειν.

Οταν ήταν έγκυος η Τζούλια έγινε παγκόσμιο θέμα σε πολλά ΜΜΕ γιατί αποκάλυψε ότι έτρωγε μόνο μάνγκο και μπανάνες σε όλη την εγκυμοσύνη της και έκανε σπορ επί 9 μήνες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ