Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Νικ Κύργιος - Σάλος στα social media με τη συμπεριφορά του [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Νικ Κύργιος - Σάλος στα social media με τη συμπεριφορά του [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γενική κατακραυγή προς τον Νικ Κύργιο προκάλεσε η κίνηση του ομογενή τενίστα από την Αυστραλία να αναφερθεί στη σύντροφο του Σταν Βαβρίνκα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το βίντεο στο οποίο δείχνει τον Κύργιο να λέει στον Βαβρίνκα «Ο Κοκκινάκης “κοιμάται” με την κοπέλα σου. Λυπάμαι φίλε» έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και το «κακό» παιδί του παγκόσμιου τένις έχει λάβει άκρως αρνητική δημοσιότητα.

Ο Κύργιος αναφερόταν πιθανότατα στην Ντόνα Βέκιτς από την Κροατία, η οποία μπήκε στη ζωή του Βαβρίνκα μετά το χωρισμό του τελευταίου με τη σύζυγό του και η οποία πέρυσι αγωνιζόταν στο μεικτό διπλό μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Νικ Κύργιος - Σάλος στα social media με τη συμπεριφορά του [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Βαβρίνκα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, έσπευσε να πάρει θέση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Είμαι τόσο απογοητευμένος από τη συμπεριφορά ενός συναθλητή μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φερόταν με αυτό τον τρόπο. Αυτό που είπε, δεν θα το έλεγα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Ελπίζω το σώμα να μην μείνει αμέτοχο και να λάβει τα μέτρα του».

Στα social media μάλιστα έχει ξεσπάσει ήδη ένας «πόλεμος» κατά του Κύργιου, η συμπεριφορά του οποίου έγινε αντικείμενο αρνητικών σχολίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικ Κύργιος σταν βαβρίνκα τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ