Μπουονανότε: «Νιώθω ήδη παίκτης της ΑΕΚ» - iefimerida.gr

Μπουονανότε: «Νιώθω ήδη παίκτης της ΑΕΚ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της ΑΕΚ δήλωσε πως νιώθει ο Ντιέγκο Μπουονανότε μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Γρανάδα ενώ τόνισε ότι δεν γνωρίζει ακόμη ποια μέρα θα έρθει στην Ελλάδα.

Μιλώντας στο aek365.gr ο Αργεντινός άσος επιβεβαίωσε ότι έλυσε το συμβόλαιό του με τη Γρανάδα και πως πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

«Έχουμε τελειώσει τη συμφωνία μας με τη Γρανάδα και τη συμφωνία μας με την ΑΕΚ και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να μπορέσω να ταξιδέψω στην Αθήνα. Αισθάνομαι όμως ήδη παίκτης της ΑΕΚ», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο που τον περιμένει «Έχω μάθει ότι είναι πολύ ενθουσιώδεις με την ομάδα. Ελπίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Θέλω να τους δω στο αεροδρόμιο, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν ξέρω ακριβώς πότε θα είμαι στην Αθήνα».

Τέλος, σχετικά με το τι γνωρίζει για την ΑΕΚ, ο Μπουονανότε είπε: «Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ομάδα που θέλει να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Έχω μιλήσει με πολλούς Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ γι’ αυτόν τον σύλλογο. Έχω δει το Ολυμπιακό Στάδιο και το αθλητικό κέντρο και ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντιεγκο μπουονανοτε αεκ Γρανάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ