Απίστευτες κουβέντες από τον Κύργιο στον Βαβρίνκα την ώρα του αγώνα - «Ο Κοκκινάκης π#@%ε τη φίλη σου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτες κουβέντες από τον Κύργιο στον Βαβρίνκα την ώρα του αγώνα - «Ο Κοκκινάκης π#@%ε τη φίλη σου» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητικός πρωταγωνιστής έγινε ο Νικ Κύργιος κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Σταν Βαβρίνκα στο τουρνουά του Μόντρεαλ. Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία χρησιμοποίησε trash talking στον μεγάλο του αντίπαλο και έγινε viral στο διαδίκτυο, για καθαρά αρνητικό λόγο.

Ο Κύργιος, ο οποίος επικράτησε του Βαβρίνκα, λόγω της αποχώρησης του τελευταίου εξαιτίας τραυματισμού, ανέβηκε κάποια στιγμή στο φιλέ και είπε στον αντίπαλό του «Ο Κοκκινάκης πη#@%ε τη φίλη σου. Λυπάμαι που στο λέω αυτό, φίλε». Ο Κύργιος αναφερόταν στον έτερο ομογενή τενίστα ο οποίος φημολογείτο πως είχε σχέση με την τενίστρια Ντόνα Βέκιτς, η οποία είναι στο πλευρό του Βαβρίνκα μετά το διαζύγιό του.

Δυστυχώς για τον Κύργιο, τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά και κατέγραψαν τη φράση του ενώ μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος δεν έδειξε καμία μεταμέλεια όταν δέχθηκε ερώτηση από δημοσιογράφο, λέγοντας πως απλά του βγήκε πάνω στην στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικ Κύργιος σταν βαβρίνκα τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ