Ο Φιλανδός ΥΠΟΙΚ δημιουργεί σασπένς: Την Πέμπτη θα πούμε την άποψή μας για τη συμφωνία - iefimerida.gr

Ο Φιλανδός ΥΠΟΙΚ δημιουργεί σασπένς: Την Πέμπτη θα πούμε την άποψή μας για τη συμφωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσες φορές χρειάστηκε να συναντηθούν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης τους τελευταίους μήνες, ο Αλεξάντερ Στουμπ υπήρξε ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά, έπειτα από τη σύναψη της συμφωνίας για το νέο μνημόνιο, ο Αλεξάντερ Στουμπ επιφυλάχθηκε να πάρει θέση. Ο Φιλανδός δήλωσε πως η χώρα του θα εξετάσει τις λεπτομέρειες και στη συνέχεια θα εκφράσει την άποψή της την Πμπτη.

«Δεν πρόκειται απλώς να επικυρώσουμε την ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία επιτεύχθηκε μια συμφωνία. Θα εξετάσουμε τις λεπτομέρειες», είπε ο Στουμπ στο Γαλλικό Πρακτορείο. Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία θα πρέπει να εγκριθεί από την 25μελή Μεγάλη Επιτροπή του φιλανδικού κοινοβουλίου.

Ακόμη, ο Αλεξάντερ Στουμπ απάντησε ότι η πιθανή χρηματοδότηση- γέφυρα της Ελλάδας είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξάντερ Στουμπ μνημόνιο συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ