Είναι αυτά τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών; -Εικόνες από σόναρ - iefimerida.gr

Είναι αυτά τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών; -Εικόνες από σόναρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση ότι τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στη νήσο Ρεϊνιόν ανήκουν στην μοιραία πτήση MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών, μία νέα ανακάλυψη έρχεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με την Daily Mail που δημοσιεύει το σχετικό ρεπορτάζ, μία αυστραλιανή ομάδα που εργάζεται για να εντοπιστούν τα συντρίμμια χαρτογραφώντας τον νότιο Ινδικό σπιθαμή προς σπιθαμή, ισχυρίζεται ότι έχει κάνει σημαντικές ανακαλύψεις οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με την MH370.

Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη ομάδα, αναφέρει οι εικόνες που έχει από το σόναρ είναι κατηγορίας 3, πράγμα που σημαίνει ότι το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να σχετίζονται με συντρίμμια από αεροσκάφος. (Οι εικόνες των sonar επιδέχονται 3 κατηγοριοποιήσεις, με την κατηγορία 3 να σημαίνει ότι το εύρημα ανήκει σε αεροπλάνο.)

Τα αντικείμενα που εντόπισε η αυστραλιανή ομάδα στο βυθό της θάλασσας μοιάζουν με κουτιά, ενώ το σόναρ έχει καταγράψει 5 ακόμα τα οποία είναι μακριά και λεπτά.

Είναι αυτά τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών; -Εικόνες από σόναρ | iefimerida.gr 0

Όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που έχει αναλάβει να σκανάρει τον ωκεανό ώστε να βρεθούν τα συντρίμμια, η επιχείρηση της ομάδας του θα μπορούσε να φέρει στο φως τα επόμενα σημαντικά ευρήματα. Παρόλα αυτά, για να επιβεβαιωθεί το ενδεχόμενο να είναι όντως αυτά τα κουτιά συντρίμμια της πτήσης των Μαλαισιανών αερογραμμών θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο καθώς στο σημείο που τα εντόπισε το σόναρ επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Είναι αυτά τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών; -Εικόνες από σόναρ | iefimerida.gr 1
Είναι αυτά τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών; -Εικόνες από σόναρ | iefimerida.gr 2
Είναι αυτά τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών; -Εικόνες από σόναρ | iefimerida.gr 3

Η περιοχή στον Ινδικό ωκεανό όπου η αυστραλιανή Furgo διεξαγει τις ερευνές της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MH370 Μαύρα Κουτιά σόναρ furgo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ