Εξαφανίστηκε ο Τζεμπούρ από την ΑΕΚ – Δεν ενημέρωσε κανέναν στην ΠΑΕ - iefimerida.gr

Εξαφανίστηκε ο Τζεμπούρ από την ΑΕΚ – Δεν ενημέρωσε κανέναν στην ΠΑΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο κρούσμα απειθαρχίας από τον Ράφικ Τζεμπούρ, πολύ πιο σοβαρό από το προ δύο εβδομάδων όταν αναίτια είχε κλωτσήσει αντίπαλο στο φιλικό με την Ανόρθωση. Ο Αλγερινός επιθετικός αγνοείται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ αφού δεν έδωσε το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Τζεμπούρ όχι μόνο δεν εμφανίστηκε στην πρωινή προπόνηση αλλά ούτε καν ενημέρωσε πριν ή κατά τη διάρκειά της τους ανθρώπους της Ενωσης. Το περιστατικό έρχεται μόλις 10 ημέρες μετά το πρώτο κρούσμα απειθαρχίας του Τζεμπούρ, όταν είχε κλωτσήσει αναίτια αντίπαλο στο φιλικό με την Ανόρθωση και ο Τραϊανός Δέλλας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ανεχόταν άλλο κρούσμα απειθαρχίας.

Τελικά μετά από επίμονες προσπάθειες, κατάφεραν να τον βρουν στο τηλέφωνο και με εντολή του προπονητή, ο Αλγερινός πήγε στα Σπάτα και προπονήθηκε μόνος του με τον γυμναστή, Βούλγαρη.

Ο παίκτης σε επικοινωνία που είχε με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι όλα είναι μια παρεξήγηση και ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος δεν γνώριζε ότι η προπόνηση της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη για το πρωί. Παρά τους ισχυρισμούς του ο Τζεμπούρ θα δώσει εξηγήσεις στην διοίκηση η οποία θα αποφασίσει αν θα πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για την απουσία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράφικ Τζεμπούρ αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ