Η Χριστοδουλοπούλου τα έβαλε με το δήμαρχο Κω: Δεν ασχολείται με το νησί του - iefimerida.gr

Η Χριστοδουλοπούλου τα έβαλε με το δήμαρχο Κω: Δεν ασχολείται με το νησί του

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη δήλωση του δημάρχου Κω ότι θα «υπάρχει κίνδυνος να χυθεί αίμα» στο νησί και την επίθεση που εξαπέλυσε κατά της υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κατηγορώντας την ότι δημιούργησε ένα άθλιο γκέτο, η Τασία Χριστοδουλοπούλου περνάει στην αντεπίθεση.

Έτσι με δήλωσή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τον κατηγορεί για αδιαφορία και τον καλεί να συνεργαστεί με τους κρατικούς φορείς για τη λύση του προβλήματος που έχει προκύψει με τους μετανάστες.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Χριστοδουλοπούλου είπε: «Ο δήμαρχος της Κω, έχει το πανελλήνιο ρεκόρ αδιαφορίας για την πόλη του. Σαμπόταρε τη λύση του ξενοδοχείου Captain Elias και κάθε άλλη λύση φιλοξενίας, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποφύγει τις ροές. Και τώρα που κατάλαβε ότι μ’ αυτήν την τακτική δεν κατάφερε τίποτα, απειλεί, υβρίζει και παραπληροφορεί. Ας ασχοληθεί επιτέλους με το νησί όπως έχει καθήκον και ας συνεργαστεί με τους κρατικούς φορείς για τη λύση του προβλήματος, με τη δημιουργία μόνιμου χώρου φιλοξενίας των προσφύγων στην Κω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ