Επιστολή του Παναθηναϊκού στην UEFA - Στη φυλακή ο αρχηγός της Καμπάλα - iefimerida.gr

Επιστολή του Παναθηναϊκού στην UEFA - Στη φυλακή ο αρχηγός της Καμπάλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανησυχία επικρατεί στον Παναθηναϊκό για το ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν και το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Καμπάλα μετά τα όσα συνέβησαν με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Ρασίμ Αλίγιεφ και την προφυλάκιση του αρχηγού της ομάδας, Γιαβίντ Χουσεϊνοφ.

Ο ποδοσφαιριστής-ίνδαλμα για τους οπαδούς της Καμπάλα, βρίσκεται από χθες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αφού κατηγορείται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Αλίγιεφ. Η κατάσταση στη χώρα δεν είναι και η πιο ήρεμη μετά τα όσα έχουν συμβεί με τους οπαδούς της Καμπάλα να απειλούν για εκρηκτική ατμόσφαιρα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση του τριφυλλιού θέλοντας να προστατεύσει την ομάδα, έστειλε επιστολή στην UEFA με την οποία ζητά αυξημένα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ταξιδιού στη χώρα ενώ υπήρξαν επαφές και με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Λεμεσού προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση που αντίκρισαν οι Κύπριοι στο ταξίδι τους στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Καμπάλα Γιουρόπα Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ