Ποδοσφαιρική πανδαισία στην Τιφλίδα – Εννέα γκολ για Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποδοσφαιρική πανδαισία στην Τιφλίδα – Εννέα γκολ για Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Σίγουρα θα μπει στην υποψηφιότητα για το καλύτερο της σεζόν 2015-2016. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε στην παράταση 5-4 της Σεβίλλης και κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Ο Μπανέγα ήταν αυτός που «εκνεύρισε» τον Μέσι. Ανοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ όμως ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα βρήκε χρόνο να απαντήσει. Οχι με ένα φάουλ αλλά και με ένα δεύτερο σε σύντομο χρονικό διάστημα, δίνοντας προβάδισμα στους Καταλανούς.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Σουάρες μετατράπηκε σε δημιουργό για το 3-1 και με την έναρξη του 2ου μέρους η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είδε τον Ουρουγουανό να γίνεται και σκόρερ για το 4-1.

Κάπου εκεί όμως άρχισε η τρελή αντεπίθεση της Σεβίλλης και το 4-1 μετατράπηκε σε 4-4 με τον Κονοπλιάνκα να στέλνει το ματς στην παράταση. Η κούραση ήταν εμφανής όμως λίγο πριν το φινάλε, ο Πέδρο, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή, εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μπέτο και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 5-4.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Σεβίλλη Σούπερ Καπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ