Κλίμα τρομοκρατίας στο Αζερμπαϊτζάν ενόψει Παναθηναϊκού - Οι αντιδράσεις μετά το θάνατο του δημοσιογράφου - iefimerida.gr

Κλίμα τρομοκρατίας στο Αζερμπαϊτζάν ενόψει Παναθηναϊκού - Οι αντιδράσεις μετά το θάνατο του δημοσιογράφου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας μετατρέπεται ο πρώτος αγώνας του Παναθηναϊκού στο Αζερμπαϊτζάν με την Καμπάλα μετά τη δολοφονία του Αζέρου δημοσιογράφου Ρασίμ Αλίεφ, από αγνώστους, οι οποίοι θέλησαν να «υπερασπιστούν» τον αρχηγός της Καμπάλα, Γιαβίντ Χουσεϊνοφ.

Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ διέταξε να εντατικοποιηθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και να χυθεί άμεσα φως στην υπόθεση ενώ θέση πήρε και ο υπουργός Τύπου Αφλατούν Αμάσοφ, ο οποίος τόνισε πως «κάποιοι προσπαθούν να δείξουν ότι δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης στη χώρα».

Οι οπαδοί πάντως της Καμπάλα, αντέδρασαν στον αποκλεισμό του Χουσεϊνοφ από τις προπονήσεις του συλλόγους έπειτα από εντολή της διοίκησης μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Οπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, σε ένδειξη συμπαράστασης, ετοιμάζουν κινητοποιήσεις ενώ δεν αποκλείεται στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό να γεμίσουν το γήπεδο με σημαίες της Τουρκίας. Αλλωστε αυτή η κίνηση του Χουσεϊνοφ, να πανηγυρίσει με σημαία της Τουρκίας, ήταν που προκάλεσε την αντίδραση στο ματς του προηγούμενου γύρου με τον Απόλλωνα Λεμεσού και το σχόλιο του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Ρασίμ Αλίεφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμπάλα Παναθηναϊκός δημοσιογράφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ