Αγρια δολοφονία βγαλμένη από τηλεοπτικό σίριαλ -Νεαροί Γάλλοι προσπάθησαν να ξεφορτωθούν πτώμα τοποθετώντας το σε οξύ - iefimerida.gr

Αγρια δολοφονία βγαλμένη από τηλεοπτικό σίριαλ -Νεαροί Γάλλοι προσπάθησαν να ξεφορτωθούν πτώμα τοποθετώντας το σε οξύ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πιο περίεργο τρόπο ακολούθησαν τρεις νεαροί Γάλλοι για να εξαφανίσουν το πτώμα μίας νεαρής φοιτήτριας που είχαν δολοφονήσει.

Έτσι, αναπαριστώντας κατά κάποιο τρόπο το σενάριο του Breaking Bad βούτηξαν το πτώμα σε οξύ. Μάλιστα, είχαν προσχεδιάσει την ειδεχθή πράξη τους και είχαν προμηθευτεί και ένα πλαστικό μπαούλο γιατί, όπως είχε ενημερώσει ο Γουόλτερ Γουάιτ, ο καθηγητής χημείας που στη σειρά είχε εξαφανίσει αρκετά πτώματα με αυτό τον τρόπο, το οξύ μπορεί να λιώσει τα μέταλλα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Local France, η νεαρή φοιτήτρια Εβα Μπουρσό δολοφονήθηκε όταν οι δύο κατηγορούμενοι την επισκέφθηκαν στο σπίτι της για να εισπράξουν τα χρήματα που τους χρωστούσε. Οταν αυτό δεν συνέβη, οι νεαροί τη σκότωσαν χτυπώντας την στο κεφάλι, τοποθέτησαν τη σορό στο μπαούλο με οξύ και επέστρεψαν στο σπίτι πολλές φορές για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της κατάστασης. Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, οι νεαροί προσπαθούσαν να καλύψουν τη μυρωδιά της σήψης με διάφορα αρωματικά χώρου.

Το πτώμα της φοιτήτριας βρέθηκε σε προχωρημένη κατάσταση σήψης όταν η μητέρα της επισκέφθηκε το διαμέρισμα της επειδή είχε περισσότερες από δύο εβδομάδες να ακούσει νέα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ