Φρίκη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Τα τελευταία λόγια του Αζέρου δημοσιογράφου πριν πεθάνει [βίντεο] - iefimerida.gr

Φρίκη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Τα τελευταία λόγια του Αζέρου δημοσιογράφου πριν πεθάνει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θάνατος του Ρασίμ Αλίγιεφ έχει συγκλονίσει ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ενώ ήδη ο αρχηγός της Καμπάλα, Γιαβίντ Χουσέιν τέθηκε εκτός ομάδας.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, απασχολεί ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους.

Ο δημοσιογράφος Ρασίμ Αλίγιεφ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της χώρας, είχε προλάβει να μιλήσει στην κάμερα και δήλωσε ότι ο ξάδερφος του ποδοσφαιριστή ήταν αυτός που τον πήρε στο τηλέφωνο και άρχισε να τον βρίζει για τα επικριτικά σχόλια που έκανε για τον παίκτη της Καμπάλα. Στη συνέχεια και μετά την τηλεφωνική παρέμβαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο ξάδερφος τηλεφώνησε ξανά στον άτυχο δημοσιογράφο και του ζήτησε να συναντηθούν για να του ζητήσει συγγνώμη όμως αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του Αλίγιεφ αφού στο ραντεβού εμφανίστηκαν έξι άτομα, τα οποία τον γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου.

Ο Αλίγιεφ πέθανε από εσωτερική αιμορραγία όμως λίγο πριν το θάνατό του είχε προλάβει να μιλήσει στον Τύπο και να δώσει λεπτομέρειες για το περιστατικό. Η διοίκηση της Καμπάλα έχει ήδη θέσει εκτός ομάδας τον ποδοσφαιριστή και αρχηγός της ενώ η αστυνομία αναζητεί τον ξάδερφό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Καμπάλα δημοσιογράφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ