Προ των πυλών η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ -Το Μαξίμου πετάει το... γάντι στους αντάρτες - iefimerida.gr

Προ των πυλών η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ -Το Μαξίμου πετάει το... γάντι στους αντάρτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως όλα δείχνουν, η ψηφοφορία της Πέμπτης θα αποτελέσει και θρυαλλίδα για τις εξελίξεις στο εσωκομματικό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τόσο οι «Λαφαζανικοί» όσο και οι «προεδρικοί», έχουν λάβει θέσεις μάχης.

Βουλευτές και στελέχη της Αριστερής πτέρυγας δεν σταματούν να...πυροβόλουν την κυβέρνηση για τις πολιτικές της επιλογές, ξεκαθαρίζοντας με κάθε ευκαιρία πως δεν θα είναι αυτοί υπαίτιοι για όσα θα συμβούν, αφού "η ηγεσία έκανε πίσω από τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος" , όπως λένε. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης άλλωστε, έσπευσε να δηλώσει ότι για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Πρωθυπουργός.

Όσο για το Μέγαρο Μαξίμου, μείζονος σημασίας στην παρούσα φάση δεν είναι τίποτα άλλο παρά η συμφωνία. Από εκεί και πέρα όμως λαμβάνουν όλα τα...μηνύματα, ενώ κυβερνητικές πηγές λένε με νόημα -για τους διαφωνούντες- στο iefimerida.gr :«ας αποφασίσουν οι ίδιοι με ποιο τρόπο θα ξεκαθαρίσουν τη στάση τους το βράδυ της ψηφοφορίας».

Και ο υπουργός Επικρατείας τέλος, Νίκος Παππάς είπε στην real news ότι «η επιδίωξη συγκρότησης μετώπου ενάντια στην κυβέρνηση στέλνει σήμα χωριστής πορείας», διαμηνύοντας ταυτόχρονα ότι «αν κάποιοι βουλευτές μας αποφασίσουν να άρουν την εμπιστοσύνη τους προς την κυβέρνηση, το ρήγμα θα μετατραπεί νομοτελειακά σε κενό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ εσωκομματικά διάσπαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ