Οκτάχρονος με καρκίνο έγινε επαγγελματίας παλαιστής – Υπέγραψε με την WWE [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οκτάχρονος με καρκίνο έγινε επαγγελματίας παλαιστής – Υπέγραψε με την WWE [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονειρο του 8χρονου Ελάιζα Μέινβιλ είναι να γίνει επαγγελματίας παλαιστής. Η διαφορά του μικρού με τους υπόλοιπους είναι πως πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο μικρούλης διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου που πλήττει το νευρικό σύστημα όταν ήταν 3 ετών. Τον Απρίλιο όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, ωστόσο, τον Ιούλιο η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Οκτάχρονος με καρκίνο έγινε επαγγελματίας παλαιστής – Υπέγραψε με την WWE [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Τότε, η μητέρα του αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του, να γίνει επαγγελματίας παλαιστής, και να κλείσει μία εμφάνιση σε αγώνες της αμερικανικής ψυχαγωγικής πυγμαχίας, γνωστή ως WWE.

Τον τράβηξε ένα βίντεο και το ανέβασε στο Youtube.

Με το βίντεο, που δείχνει τις πυγμαχικές του ικανότητες, οι υπεύθυνοι συγκινήθηκαν και αποφάσισαν προσφέρουν στον Ελάιζα επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας.

Ετσι, ο μικρός εμφανίστηκε ζωντανά στο σόου για να υπογράψει και να λάβει και τον επίσημο τίτλο του πυγμάχου.

«Θέλω ο κόσμος και οι αντίπαλοί μου να με αποκαλούν Drax Shadow και θέλω όλοι να ξέρουν ότι δεν πρέπει να φοβούνται το σκοτάδι, αλλά μόνο τη σκιά», τόνισε ο Ελάιζα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ