Θρίλερ με τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν - Κατηγορούν τον σύντροφό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Θρίλερ με τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν - Κατηγορούν τον σύντροφό της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου της κόρης της Γουίτνει Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, η οποία πέθανε στις 26 Ιουλίου, ύστερα από 6 μήνες που βρισκόταν σε κώμα.

Αν και φημολογούνταν πως έπεσε σε κώμα εξαιτίας τις χρήσεις ουσιών, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας κατηγορεί τον σύντροφό της Νικ Γκόρντον για το θάνατό της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας υπέβαλλε νέα μήνυση κατά του Γκόρντον υποστηρίζοντας πως το μοιραίο βράδυ της έδωσε θανατηφόρο κοκτέιλ χαπιών και τη βύθισε στη μπανιέρα.

Θρίλερ με τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν - Κατηγορούν τον σύντροφό της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το συμπέρασμα αυτό εξήχθη από τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας που ανέφερε πως το ζευγάρι είχε έναν πολύ μεγάλο καυγά στο σαλόνι που κατέληξε στο μπάνιο, όπου και η Μπόμπι βρέθηκε λιπόθυμη.

Κατά τη διάρκεια του τσακωμού ακούγονταν δυνατές φωνές, οι οποίες σταμάτησαν εντελώς ξαφνικά, με τον Γκόρντον να αλλάζει ρούχα κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Θρίλερ με τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν - Κατηγορούν τον σύντροφό της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Γκόρντον δεν βρέθηκε στην κηδεία της 22χρονης κοπέλας, ενώ για τις κατηγορίες απάντησαν οι δικηγόροι του λέγοντας πως «οι τελευταίες μηνύσεις εναντίον του Nick είναι συκοφαντικές. Έχει ραγίσει η καρδιά του και είναι συντετριμμένος από την απώλεια της αγάπης του. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες αβάσιμες κατηγορίες και μάλιστα δημόσια».

Θρίλερ με τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν - Κατηγορούν τον σύντροφό της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ